RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mye fyll og fanteri i natt

Sist oppdatert:
Det har vært en travel natt for politiet landet over. Kun ni av 27 politidistrikt melder om fred og fordragelighet.

Feststemte kranglefanter i Drammen sprengte nesten politikapasiteten natt til søndag. Hele 18 personer ble huket inn til fyllearresten etter ordensforstyrrelser, legemsfornærmelser, skadeverk og besittelse av narkotika. Enkelte havnet i arresten rett og slett fordi de nektet å fjerne seg.

- Fem er ute foreløpig, resten venter på avhør eller å slippe ut. Det har vært helt fullt, sier operatør Brita Røed i Søndre Buskerud politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Urokråker sendt hjem
Syv av de innbrakte kan vente seg forelegg på to til syv tusen kroner, og fem skal avhøres. I tillegg måtte politiet kjøre hjem en rekke urokråker og andre som var overstadig beruset.

Også politidistriktene Hordaland og Rogaland melder om fyll og bråk i natt. Seks havnet i fyllearresten i Haugesund, og tre av disse blir bøtelagt. I Bergen ble flere enn normalt tauet inn - 16 måtte overnatte i politiets varetekt, og minst ti av disse blir anmeldt for diverse forhold.

Sunnmøringer i narkosak
Verken sunnmøringene eller trønderne er stort bedre: 12 personer ble innbrakt i arresten i Ålesund med varierende lengde.

- Seks av disse blir anmeldt for bruk og besittelse av mindre mengder amfetamin, sier operasjonsleder Einar Rostad i Sunnmøre politidistrikt.

I Trondheim er kasjotten godt besøkt, 13 ble innbrakt for legemsfornærmelser, legemsbeskadigelse og ordensforstyrrelser.

- I tillegg ble overstadig berusede personer kjørt direkte hjem, sier Tore Kyllo, operasjonsleder i Sør-Trøndelag politidistrikt.

Ingen av operasjonslederne kan skjønne hvorfor folk har vært så rebelske akkurat denne helgen. Kanskje var det årets Spellemannpris-utdeling som ble feiret over det ganske land.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere