RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mye vold natt til søndag

Sist oppdatert:
I Oslo er seks ungdommer pågrepet etter at en mann ble slått ned og ranet. Politiet beskriver natten som hektisk.

Det meldes om en rekke voldshendelser natt til søndag. En mann i 60-årene er kjørt til sykehus etter at han ble påført hodeskader av en jevnaldrende mann i Porsgrunn sentrum. I Oslo er seks personer pågrepet etter at en slått ned og ranet ved Grorud. 

– Fornærmede er kun lettere skadd, men han har blitt fraranet en mobiltelefon. Våre patruljer har nettopp pågrepet seks ungdommer som hadde den stjålne telefonen. Det blir opprettet sak, skriver politiet i en twittermelding.

Hendelsen kommer på toppen av en rekke voldshendelser natt til søndag. Flere har blitt brakt inn av politiet for voldsbruk mens andre måtte få behandling for kroppsskader.

– Patruljene opplyser at det er veldig mange folk ute. Det er veldig hektisk i byen. Heldigvis har det ikke vært alvorlige kroppsskader, men det har vært mange slagsmål med bruk av spark, slag og knyttnever, sier operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet i Nordland forteller Avisa Nordland om en natt preget av fyll og bråk. 

- I natt fikk vi merke at det er julebordsesong. Det var mye folk på ute på byen. Vi hadde mye å gjøre i hele distriktet vårt, sier operasjonsleder Ivar Bo Nilsson.

Også politiet i Trondheim melder om en rekke hendelser natt til søndag.

- Mange ordensforstyrrelser i Trøndelag i løpet av natta. Ingen alvorlige hendelser er registrert i distriktet

I Porsgrunn ble en 60-åring sendt til sykehus etter å ha blitt påført hodeskader av en jevnaldrende mann i sentrum. 

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 0.47 natt til søndag.

– Vi vet foreløpig ikke hvor alvorlige hodeskadene er. Mannen behandles på sykehus. Vi har pågrepet en mann i 60-årene for hendelsen. Etterforskningen vil vise hvorfor hendelsen fant sted, sier operasjonsleder Anne Meyer i Sørøst politidistrikt til NTB.

På et utested i Drammen sentrum ble blant annet en mann pågrepet for å ha utøvd vold mot to personer. De to ble tatt med til legevakt med kutt i panne og sår rundt øyet. 

I Tromsø meldes det blant annet en slåsskamp på Stortorget. En person ble også innbrakt etter å ha slått til en dørvakt på et utested. 

I Bodø sentrum meldes det om et slagsmål i en drosjekø i sentrum. En person gikk løs på en annen. I forbindelse med pågripelsen fikk en politimann også en mindre skade, forteller Ivar Bo Nilsson i politiet i Nordland til Avisa Nordland.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere