RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mystisk mann ga gutt rus-drops

Sist oppdatert:
Like etter at barneskoleeleven hadde puttet sukkertøyet han fikk av en ukjent mann i munnen, begynte han å hallusinere.

Verken rektor eller politiet utelukker at eleven ved Solheim skole i Lørenskog kan ha fått i seg narkotika.

– Mye kan tyde på det, ut fra hvordan han følte seg. Han ble brått syk, forteller rektor Terje Graah til Romerikes Blad.

Ble syk
Hendelsen som skjedde i slutten av forrige uke, da gutten var på vei hjem fra skolen. Han ble stoppet og tilbudt sukkertøy av en fremmed mann. Allerede da merket gutten at han ble dårlig og spyttet det rett ut igjen.

Likevel tok det ikke lang tid før han følte han seg syk og svimmel. I tillegg fikk han hallusinasjoner og snakket utydelig.

- Jeg kan bekrefte at vi har fått inn en henvendelse på et slikt tilfelle, men det er for tidlig å si noe om saken nå, sier politiførstebetjent Olav Skøyen ved Lørenskog lensmannskontor til TV2 Nettavisen.

Tilbød jente
Politiet kjenner til at ei jente også har fått samme tilbud denne uken, men hun skal ha avslått.

Saken blir betegnet som alvorlig av politiet, og gutten vil bli avhørt av en dommer fordi han er mindreårig. Politiet i Lørenskog vil ikke gå ut med flere opplysninger foreløpig.

- Vi vil ikke lage noe hysteri. Dessuten ser vi av erfaring at når slike ting skjer, kan andre barn oppkonstruere slike hendelser som «jeg har også sett noe», sier politiførstebetjenten, som opplyser at det vil ta minst en uke før de er ferdige med etterforskningen.

Politiet har ikke noe beskrivelse av mannen som skal ha delt ut sukkertøyet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere