RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mystisk mann søkk borte

Sist oppdatert:
KOLBOTN (TV 2 Nettavisen): Politiet i Follo har avsluttet bombesøket rundt statsministerens bolig, men jakten på den mystiske mannen fortsetter.

- Vi har nå avsluttet aksjonen. Vi har ikke funnet noen mistenkelige personer, sier operativ uteleder Bjørn Erik Flekke ved Follo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

- Vi har sjekket nærområdet både utendørs og innendørs, og alt ser ut til å være like trygt som det alltid har vært her, sier han.

Fungerende politimester Jens Elsebutangen ved Follo politidistrikt sier at den akutte politiaksjonen er over, men at politiet ikke har gitt opp håpet med å finne mannen.

- Vi ønsker å følge opp dette for å forsøke å finne ut hvem denne mannen er, sier han til TV 2 Nettavisen.

Varslet av naboer
- Ut fra observasjonen vi kjenner til valgte vi å gå til aksjon for å forsikre oss om at alt var i orden, sier Flekke.

Den omfattende aksjonen ved statsministerens bolig i Kolbotn terrasse startet etter at en mann med asiatisk utseende ble observert i området. Mannen bar på en pakke mens han gikk rundt blokkene. Han skal ha oppført seg svært mistenkelig og naboer til Kjell Magne Bondevik ringte politiet.

Sperret av
Store væpnede styrker rykket ut til boligkomplekset i Kolbotn sentrum. Det ble innført bevegelseskontroll og politiet sperret av et større skogsområde. Ifølge BT.no oppholdt statsministerens kone, Bjørg Bondevik, seg i leiligheten da dette skjedde. Hun skal ha blitt fraktet vekk av politiet.

Politiets sikkerhetstjeneste (PST), Statsministerens kontor og Politidirektoratet er varslet om mannen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere