Gå til sidens hovedinnhold

Nå kommer snøen!

Det vil snø i fjellet over hele Østlandet, Nordland, Møre og Romsdal og Vestlandet søndag. I Oslo kan det også bli hvitt.

- Det er nok Møre- og Romsdal som får mest snø. Der kan det bli bortimot 20 centimeter enkelte steder, sier vakthavende meteorolog Bjart Eriksen ved Storm Weather Center til Nettavisen.

Les Nettavisens nye værmagasin

På Østlandet begynner dagen fint, men de som fikk en sterk vårfølelse i strålende sol lørdag, vil få en nedtur søndag ettermiddag.

- Det vil falle snø i Holmenkollen og på Tryvann, men det er ikke snakk om store mengder. I lavlandet vil det hovedsakelig falle regn utpå dagen, sier Eriksen.

Slik blir påskeværet

Saken fortsetter nedenfor.

Finest i sør og nord
Ellers får Sørlandet og Finmark det fineste været søndag.

- Det beste været får Sørlandet uten tvil, og det blir ikke så verst i Finmark heller, Ellers blir det mye nedbør i landet.

NETTAVISENS SUPERSØK: VÆRET DER DU ER I PÅSKEN

Sludd
I Troms blir det stort sett skyet med spredte snøbyger. Nordland og Trøndelag får også skyet vær og sludd og snøbyger.

På Vestlandet nord for Bergen blir det også sludd og snøbyger. Sør for Bergen blir det trolig for det meste opphold, men enkelte sludd og snøbyger.

Det kan bli sterk nordlig kuling ved Stad. I resten av Vestlandet vil det også bli stiv kuling. Nordland, Trøndelag og Troms kan også få kuling.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre