RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå tar han pappaperm

Sist oppdatert:
Bård Vegar Solhjell går fra og med i dag ut i pappapermisjon

I en pressemelding fra Kunnskapsdepartementet opplyses det at kunnskapsminister Bård Vegar Solhjell tar pappapermisjon fra i dag 18. juni til og med 12. august.

Tora Aasland som er forsknings- og høyere utdanningsminister vil i løpet av Solhjells permisjon ta ansvar for barnehage- og opplæringssakene i departementet.

Fedrekvoten er den del av fødselspermisjonen som er forbeholdt barnets far. Den er på seks uker, og kan normalt ikke overføres til mor.

Solhjell er nestleder i SV og har sittet som statsråd og sjef for Kunnskapsdepartementet siden 18. oktober 2007. Han har da hatt ansvar for barnehage, grunnskole og videregående opplæring. Tora Aasland som tar Solhjells ansvar i hans fravær, har normalt ansvar for høyere utdanning og forskning.

Bård Vegar Solhjell har tidligere jobbet som statssekretær ved Statsministerens kontor, i Posten i Bergen og som ufaglært lærer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere