RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Naboer klaget på russen

Foto: Åserud, Lise (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Helt støyfri har ikke russen vært den siste natten før 17. mai. Politiet har mottatt klager fra naboer som har mistet nattesøvnen, men ellers får ungdommene gode skussmål.

Riktig nok er det noen få røde og blå hissigpropper politiet har gitt husly for natten, men de alvorligere episodene er det ikke ungdommen, men andre voksen som har stått bak.

- Det har ikke vært store samlinger, og de har heller ikke samlet seg i nærheten av der folk bor. Derfor har vi sluppet mye klager, sier operasjonsleder Kjell Hjulstad i Oslo politidistrikt til NTB.

Russen var ikke involvert i en episode av mer alvorlig karakter, nemlig forsøk på ildspåsettelse i en dagligvarebutikk på Linderud.

- Ruten ble knust og brennbar væske kastet inn i butikken. Det ble mye røykutvikling, men det gikk bra. Dette er en alvorlig sak, sier operasjonslederen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere