RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Knut Falch (Scanpix)

Naken-tipper vedder igjen

Sist oppdatert:
Husker du trøndertipperen som måtte løpe naken etter at Kolbotn tapte mot Medkila? Nå tilbyr han keeper Lise Beate Bye et nytt nakenveddemål.

Smilende kunne Lise Beate Bye se de iskalde rumpeballene sprette av gårde i lyset fra månen og et par forbipasserende trailere, melder Adresseavisen.

Bye er keeper på Harstad-laget Medkila som forrige helg overraskende slo Kolbotn i kvinnenes cupfinale.

Nytt veddemål
- Uff, det er kaldt. Og så må han løpe barbeint, sa hun og kikket etter en splitter naken Thor Even Søraa som måtte betale det tapte veddemålet med springmarsjen på E6 mellom Levanger og Stjørdal i seks minusgrader onsdag kveld.

Men etter å ha fått seg en konjakk og klær på kroppen, var han ikke snauere enn at han slo til med et nytt veddemål – med nakenheten sin som innsats.

Vitale deler intakt
- Slår dere Kolbotn i noen av seriekampene, skal jeg løpe naken i en av rundkjøringene i Harstad, sa Thor Even Søraa, og tok Medkila-keeper og klæbyggen Lise Beate i hånda.

Foran et stort pressekorps kunne han trygt konstatere at alle vitale kroppsdeler var intakt etter den omtrent 100 meter lange springmarsjen langs kommunegrensa mellom Levanger og Stjørdal, beroliger Adresseavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere