RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Når en golddigger er på jobb

Sist oppdatert:
Menn er ikke attraktive uten penger, sånn er det bare.

(iOslo.no): Det er golddigger Guro Figenschou som mener dette. Hun er med i golddigger-miljøet i Oslo. Det vil si at hun er med på et spill der det er om å gjøre for desperate og pengegriske jenter å utnytte en velstående mann for det han er verdt. Damene kjøpes for Rolexer, Champagne, luksusmiddager og –ferier.

- Spill uten regler
Til gjengjeld får mannen ofte ingenting. Skulle det mot formodning bli noe mer, type «full pakke», koster det trolig flesk.

- Det hele er rett og slett et spill uten regler, forteller golddigger Michelle Holm til Dagens Næringsliv.

Byttehandelen består enkelt og greit i at bemidlede menn får sole seg i glansen av å ha «attraktive» damer i sitt nærvær.

- Jentene finner en kar og flokker seg rundt ham og trekker så mye ut av ham de klarer. De har et håp om en sponsor, forteller en finansrådgiver og uteløve i Oslo til Dagens Næringsliv.

På samme måte som dyre merkevarer gir status, er en pen pike det. Hun er en logo, han er en sponsor. Hun er til salgs og lar seg lett kjøpe.

Betalte damer
På byen ruller historiene. En gang var det en golddigger som fikk låne et kredittkort for å kjøpe seg «det hun trenger». Etter innkjøp av minkkåpe, Rolex-ur og diverse klær i klesforretningene i Bogstaveien kom regningen – på en halv million kroner! Kortselskapet varslet eieren som ikke var klar over at kortet var trukket for gigantbeløpet.

- Dette er ting man ikke snakker om. Penger blir heller aldri diskutert. Men å ha disse «logoene» er god markedsføring. Hvis man har et håp om å møte en jente, en ordentlig jente, kan det være en god investering å betale litt for å omgi seg med vakre kvinner, forteller finansrådgiveren til Dagens Næringsliv.

Les flere saker på iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere