Narkoraid avslørte 170 personer

I politiets store narko-offensiv på Romerike er 170 personer pågrepet - fra alle samfunnslag. Samt tre eksotiske slanger.

Flere av de 170 kan belage seg på tiltale og straffesak. Ni personer sitter varetektsfengslet, rundt 30 har fått forelegg og fem har fått tilståelsesdommer, melder P4.

I aksjonen, som har pågått i halvannen uke, er det gjort opp mot 300 narkobeslag, av hasj, amfetamin, tabletter og nærmere en kilo amfetamin.

Ifølge politiet er det ikke bare unge som eksperimenterer med narkotika som er tatt i aksjonen. Også yrkesaktive, ressurssterke folk med barn og familie er pågrepet og risikerer tiltale.

- De har i hvert fall fått en vekker, og mange av dem har tatt det tungt, sier politiinspektør Geir Bang Danielsen til P4.

Men politiet har ikke nøyd seg med bare å ta stoff. Også tre slanger av typen kongeboa, en del tyvegods og ti skytevåpen er tatt i beslag, samt en liten, hjemmelaget bombe og mye ammunisjon.

Bang Danielsen sier politiet er fornøyd med effekten av aksjonen, og håper den kan også gir god effekt for landet for øvrig.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag