RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Natteravner dropper hund og skal være mindre autoritære


Politiet på stedet der flere ungdommer skal ha kastet stein mot natteravnene på Stovner i Oslo lørdag. En person ble skadd etter å ha fått en stein i hodet.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Politiet på stedet der flere ungdommer skal ha kastet stein mot natteravnene på Stovner i Oslo lørdag. En person ble skadd etter å ha fått en stein i hodet. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
Natteravnene fortsetter å gå rundt på Vestli og Stovner i Oslo, men skal passe på å være mindre autoritære og ikke bruke hunder.

Natteravnene var tirsdag i møte med politiet på Stovner, i Groruddalen i Oslo. Der ble de enige om at de skal fortsette med sin virksomhet på fredager og lørdager etter ønske fra både politi, innbyggere og natteravnene selv, skriver Dagbladet.

Overfor avisen sier generalsekretær Lars Norbom at de ikke lenger vil tillate at natteravner går med hund ettersom dette nok har skapt skepsis i et område der ikke mange har hund.

Han har også sjekket påstander om at noen natteravner har opptrådt på en annen måte enn Natteravnene sentralt ønsker.

– Og de har fått beskjed om å ikke gå. Vi skal være nøye på å være så defensive som mulig. Vi skal være et trivselstiltak – og ikke et reservepoliti, sier Norbom til avisen.

Sist lørdag ble én person skadd da ungdommer kastet stein på natteravner som patruljerte på Stovner. Vedkommende ble truffet i hodet og sendt til legevakten. Ti-femten personer løp fra stedet før politiet kom til. Det er bare noen uker siden natteravnene stanset patruljering i området etter to andre steinkastingsepisoder.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere