Navngir genser-menn

Politiet har fått flere tips på mannen med hettegenseren, etter at bildet av ham ble offentliggjort tirsdag kveld. Flere navngitte menn skal nå sjekkes av politiet i forbindelse med drapet på Anne Slåtten.

25.08.04 11:46

- Siden i går kveld har vi fått fem konkrete tips på mannen med genseren. Tipsene går på selve genseren, hvilken type det er, samt på navngitte personer som går med hettegensere. Disse tipsene vil nå bli fulgt opp, sier politibetjent Gunnar Englund ved Førde og Naustdal lensmannskontor til TV 2 Nettavisen.

Sett ved åstedet
Politiet etterlyser den tynne mannen som er rundt 180 centimeter høy og iført en hettegenser. Mannen skal ha blitt sett ved åstedet der Anne Slåtten ble funnet drept 7. juni i år.

Få timer før hun ble funnet gikk en mann iført hettegenser ut fra buskene.

Mannen er også filmet av et videokamera i Førde sentrum.

Ingen navngitt butikk
Mannen på video-bildene kan også være den samme mannen som ble sett syklende bak åstedet samtidig med at Anne Slåtten ble funnet drept, og ved Angedalsvegen før Anne Slåtten ble overfalt og drept om morgenen søndag 6. juni.

Englund sier at ingen av tipsene går på hvor man kan få kjøpt den spesielle genseren.

- De fleste tipsene går på personer som ofte går med hettegensere, men ikke på den konkrete genseren, sier Englund.

Tips om haiker

Englund opplyser til TV 2 Nettavisen at de også har fått inn tips om mannen i 30-40-årene som ved 06-tiden 6. juni ba om haik til Angedal.

Vet du hvor man kan få kjøpt denne typen hettegenser?

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.