RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
MYE NEDBØR: Natt til torsdag ble fuktig over Oslo og Akershus. Dette nedbørskartet presenterte Meteorologisk institutt torsdag morgen.
MYE NEDBØR: Natt til torsdag ble fuktig over Oslo og Akershus. Dette nedbørskartet presenterte Meteorologisk institutt torsdag morgen. Foto: Faksimile (Meteorologisk institutt)

Nedbør skaper veiproblemer på Østlandet

Sist oppdatert:
Advarer for lokale oversvømmelser, små jordskred og flom flere steder.

OSLO (NTB): Politiet stenger en vei i Strømmen grunnet oversvømmelse av veibanen i Strømmen i Skedsmo kommune. Det er problemer flere steder på veiene på Østlandet.

Se obs-varsel fra Meteorologisk institutt

– En bil har fått stans i rundkjøringen så vi stenger nå veien. Nå må veimyndighetene komme for å gjennomføre tiltak. Det er en del trafikk, så det kan bli kø i området, sier operasjonsleder Arild Ruud i Romerike politidistrikt til Romerikes Blad.

I Fet kommune i Akershus har et tre falt over riksvei 22 ved Enebakkneset, noe som forhindrer trafikk i retning Mysen.

Meteorologisk institutt har sendt ut et OBS-varsel om lokalt mye nedbør på Østlandet fra natt til torsdag og torsdag. Det er ventet mellom 20-40 millimeter nedbør, noe som kan føre til lokale oversvømmelser, små jordskred eller flomskred flere steder.

På grunn av mye nedbør i Østlandsområdet, er det fare for vannplaning. Kjør forsiktig! oppfordrer Vegtrafikksentralen Øst på Twitter.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere