RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nekter for sex med unge gutter

Foto: Roy Hilmar Svendsen (IBERGEN.NO)
Sist oppdatert:
Samboerparet som er tiltalt for overgrep mot flere unge gutter, forklarte seg i dag for lagmannsretten.

(iBergen.no) Kvinnen (28) og hennes samboer (32) fra en av Bergens nabokommuner ble i fjor dømt til fengsel i henholdsvis tre år og tre måneder og tre og et halvt år, for blant annet å ha hatt seksuell omgang med tre unge gutter høsten 2005.

Da saken mot dem startet i Gulating lagmannsrett i dag, nektet begge straffskyld etter tiltalen. Kvinnen vedgikk at hun har hatt seksuell omgang med to av guttene, i tillegg til en tredje gutt som var over den seksuelle lavalderen da det skjedde. Hun nekter imidlertid for å ha hatt samleie med guttene, skriver bt.no.

- Jeg skjønner at jeg har gjort noe som har ødelagt mange liv, sa 28-åringen under sin forklaring i lagmannsretten i dag

Saken ble avdekket i desember 2005, da politiet ble kontaktet av en utenforstående. Politiet tok kontakt med de unge guttene som bekreftet at de seksuelle handlingene hadde funnet sted. De tre guttene har forklart at de ble servert alkohol og at de hadde hatt seksuell omgang med kvinnen. To av guttene skal også ha forklart at både kvinnen og mannen hadde seksuell omgang med dem samtidig.

Paret er derfor tiltalt for å ha begått overgrep i fellesskap, noe som har en strafferamme på 21 års fengsel.

Mannen (32) er også tiltalt for å ha medvirket til overgrepene samboeren er tiltalt for. Han nekter for å ha hatt noen som helst seksuell omgang med guttene.

Kvinnen har tidligere forklart i politiavhør at det var samboeren som styrte det hele og at han hadde seksuell omgang med to av guttene. Den forklaringen gikk hun tilbake på i retten i dag, ifølge bt.no.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere