RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nekter skyld for sykehusdrapet

Moren og hennes tre barn erklærte seg ikke skyldig i drapet på deres 41 år gamle mann og far da ankesaken startet i Agder lagmannsrett i dag.

Ankebehandlingen i Agder lagmannsrett i Arendal startet i formiddag. Alle de fire tiltalte familiemedlemmene i sykehussaken nektet straffskyld, skriver Agderposten.

Retten skal nå ta stilling til om kona og hennes tre barn drepte 41-åringen i nødverge. De fire ble enstemmig frikjent i tingretten 13. november, da retten mente at kosovoalbaneren ble drept på grunn av år med vold, overgrep, trusler og overvåking. Riksadvokaten anket denne dommen.

Ifølge NTB ble familiefaren funnet drept i sengen sin på Sørlandet sykehus 11.desember 2002, med kniv- og stikkskader i brystet og på halsen. To av mannens barn, en gutt som nå er 16 år og hans søster på 20 år, innrømmet å ha stukket faren med kniv. Barnas mor og søster ble også trukket inn i saken, og alle fire ble tiltalt for overlagt drap.

Under forrige rettsbehandling hevdet 16-åringens forsvarer, advokat Odd Holck-Steen, at gutten hadde utført handlingen for å hindre at faren skulle drepe hele familien.

Det er satt av åtte uker til ankesaken i tinghuset i Arendal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere