*Nettavisen* Nyheter.

Nektes å møte Celina

En 40-åring plageånd har fått forbud mot å oppsøke Celina Midelfart.

11.01.07 11:21

BAKGRUNN: - Celina overdriver

(SIDE2): Plageånden får ikke lov til å forfølge eller på noe vis ta kontakt med Celina Midelfart frem til og med 5. desember i år.

Det var i desember i fjor Celina Midelfart anmeldte en mann i 40-åra for «skremmende, plagsom eller hensynsløs adferd».

Sendte eposter
Mannen skal blant annet ha sendt e-poster og blomster til kosmetikkdronningen.

Etter anmeldelsen, fikk 40-åringen forbud mot å oppsøke, forfølge eller på annen måte kontakte Celina Midelfart. Tirsdag møtte forklarte han seg bak lukkede dører i Oslo tingrett, i en kjennelse torsdag opprettholdt besøksforbudet.

- Saken er gått ualminnelig sterkt innpå min klient. Han beklager meget sterkt at hun har oppfattet saken som så alvorlig at hun gikk til det skritt å anmelde ham, og han beklager at situasjonen tilsynelatende har rammet henne så sterkt, sa advokat Tor Erling Staff til Side2 etter rettsmøtet.

- Mente ikke å plage
- Min klient har aldri hatt som motiv å plage frøken Midelfart, han har kun hatt gode hensikter. Han har også tatt konsekvensene av anmeldelsen, og det vil ikke være noen ytterligere kontakt fra hans side, sa Staff.

Mannen selv orket ikke uttale seg om saken. Han skal ha vært psykisk nedkjørt etter at han ble anmeldt.

Taus Celina
- Jeg har ikke noe lyst til å snakke om dette. Jeg har ingen kommentarer. Ha det bra, var alt mannen vil si da Side2 kontaktet ham i forkant av rettsmøtet.

Celina Midelfart har ikke ønsket å kommentere saken.

- Vi har ikke noe lyst til å involvere pressen i dette, er alt kosmetikkdronningens sekretær, Birgitte Gram Swenson, vil si om saken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.