RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nektet å gifte seg - angrepet med sabel

Mannen nektet å gifte seg med sin 15 år eldre kusine. Etter fredagsbønnen overfalt broren og fetteren ham med øks, sabel og jernstenger.

Mer enn 20 pakistanske menn var involvert i masseslagsmålet utenfor Anjuman Falahul-moskeen på Holmlia i Oslo 20. desember 2003.

Nå er broren og fetteren tiltalt for drapsforsøk på 28-åringen, som to år etter episoden fortsatt er alvorlig svekket etter hodeskadene han ble påført, skriver Aftenposten. Han har fått varige mén og har problemer med både syn og hukommelse.

En årelang familiefeide skal ligge til grunn for overfallet. 28-åringen skal ha nektet å gifte seg med sin kusine, en 15 år eldre trebarnsmor. I stedet valgte han å gifte seg med en pakistansk kvinne på sin egen alder.

Den tiltalte broren er gift med en annen av fetterens søstre. Mannens valg skal ha utløst fysiske og psykiske trusler fra familien, og han ba politiet om voldsalarm.

Saken kommer opp i Oslo tingrett i april.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere