RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nesevis sex

Sist oppdatert:
Det kan ha vært to nesebjørner som utfoldet seg i fri elskovslek rett foran nesen på bergenspolitiet i forrige uke.

En mann observerte de to dyrene under paringsleken rett ved riksveien ikke langt fra kontorene til Fana politistasjon. Observasjonen ble meldt til viltforvaltningen i Bergen, som formidlet opplysningene videre til lensmann Norvald Visnes ved Fana politistasjon.

- Jeg kan ikke gå god for at det var nesebjørner mannen så. Vi har nemlig ennå ikke vært i kontakt ham, sier Visnes til Bergens Tidende.

Helt siden saken om vaskebjørnene og nesebjørnene som var på rømmen i Fana, verserte i mediene før jul, har det vært spekulert i om det er flere småbjørner løs i Fana. Som kjent ble det først skutt en vaskebjørn en hage i Sundts vei i Fana. Ti dager senere ble det skutt to nesebjørner ved Edvard Grieg Museum Troldhaugen.

Den 48-årige bergenseren som har innrømmet den ulovlige importen av bjørnene, oppga at han hadde hatt to hver av nesebjørner og vaskebjørner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere