RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NetCom oppe igjen

Sist oppdatert:
Mobiloperatøren har på nytt slitt med dekningsproblemer i store deler av landet, men alle kundene skal nå være på nett igjen.

Det er kun en uke side NetCom hadde totalt sammenbrudd, og selskapets 1,2 millioner kunder fikk verken ringt eller sendt sms.

Feil sikring
Tidligere i dag hadde teleoperatøren igjen problemer, og TV 2 Nettavisen har mottatt strømmer av e-post fra fortvilte kunder som ikke får ringt eller sendt sms.

Rundt 200.000 av kundene var i større eller mindre grad berørt av dekningsutfallet, men NetCom rapportere nå at alle skal være oppe på nett igjen.

Det var i et planlagt arbeid i en av operatørens sentraler at feilen ble begått.

Nå er det i ferd med å rette seg, deler av nettet vårt har vært nede, vi hadde planlagt arbeid i en av våre sentraler, ren menneskelig svikt.

Feil sikring
- Ved en inkurie ble en gal sikring fjernet. Den ble satt på plass igjen etter kun ett sekund, men strømmen ble brutt og det tar en del tid å få alle kundene opp igjen på nett, sier Wormdahl.

Feilen rammet NetComs kunder fra Førde og nordover.

Har du problemer?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere