RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nordea-strateg tror børsfallet sprer seg til Oslo


Fallende oljepris og røde børsindekser i USA og Asia kan gi seg utslag i nedgang på flere prosent på Oslo Børs torsdag, mener Nordea-analytiker. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
Fallende oljepris og røde børsindekser i USA og Asia kan gi seg utslag i nedgang på flere prosent på Oslo Børs torsdag, mener Nordea-analytiker. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
Et fall på tre-fire prosent på Oslo Børs torsdag kan ikke utelukkes, mener sjefstrateg Leif-Rune Rein i Nordea Asset Management.

Børsfallet i USA onsdag spredte seg til Asia der børsene er ned over fire prosent torsdag. Rein mener det er åpenbart at vi også får røde tall når Oslo Børs åpner.

– Det er få som sitter klare med kjøpsknappen. Selvfølgelig kommer det ikke til å stige. Det kommer til å falle tilbake, sier Rein til Dagens Næringsliv. Han utelukker ikke at fallet kan bli på tre-fire prosent.

I tillegg til børsfallet på Wall Street og i Asia har også oljeprisen falt med tre dollar. Det er i seg selv dårlig nytt for den oljedrevne Oslo Børs.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere