RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nordmann trafikkdrept i Thailand

Sist oppdatert:
En 39 år gammel norsk mann omkom i en motorsykkelulykke ved Pattaya natt til mandag.

(iBergen.no) : Ifølge lokalavisen Pattaya City News kolliderte mannens motorsykkel med bakenden på en pick-up. 39-årigen ble kastet av sykkelen, og landet på bilens lasteplan. 39-åringen skal ha omkommet momentant. Politiet mistenker at høy fart er årsaken til ulykken, og uttaler til avisen at føreren av bilen ikke kan klandres for ulykken.

Foreløpig er det sparsomt med opplysninger om ulykken fra offisielt norsk hold. Det som foreløpig er bekreftet, er at mannen skal ha kjørt på en motorsykkel og kollidert med en bil.

– Vi har fått en anmodning fra Utenriksdepartementet om varsling av en ulykke. Det gjelder en norsk person som er omkommet i en motorsykkelulykke i Thailand, sier politioverbetjent Ragnhild Aas i Kripos til iBergen.no.

Den omkomne skal ha tilknytning til flere steder i Hordaland. Ifølge operasjonsleder Per Stiegler ved Hordaland politidistrikt skal den omkomne være en 39 år gammel mann som flyttet til Thailand for flere år siden. Han står ikke i folkeregisteret, men har slekt i Hordaland og andre steder på Vestlandet.

Det norske konsulatet i Pattaya fikk beskjed om ulykken fra politiet per faks for om lag to timer siden.

– Jeg har mottatt en politirapport hvor det står at en norsk mann er død i trafikksammenstøt. Vi har fått info om mannens identitet, og samarbeider med Utenriksdepartementet for å sikre at familien blir underrettet før navnet kommer ut, sier konsul Stig Vagt Andersen til iBergen.no.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere