RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nordmenn ranet under pokerlag

Sist oppdatert:
Flere av dem som ble ranet under et pokerlag i Strömstad natt til torsdag var nordmenn.

Det skriver den svenske avisen Bohusläningen mandag morgen.

Ifølge politiet skal en stor del av dem som ble ranet under et pokerlag på Hogdal Bygdegård natt til torsdag forrige uke, ha kommet fra Norge. Så langt har politiet flere tips som kan bidra til å finne frem til gjerningspersonene.

Det var ved halv to-tiden at fire maskerte og bevæpnede personer tok seg inn i lokalet og beordret de tilstedeværende pokerspillerne om å legge seg på gulvet. De stjal deretter lommebøker, telefoner og klokker.

Planlagt ran

– Pokerkveldene på Hogdal Bygdegård har pågått i flere år. Politiet ser på det som private arrangement, og de er helt lovlige. Men at det spilles om penger kan ha tiltrukket seg ranernes oppmerksomhet, sier Strömstad-politiets Tore Lomgård.

Han regner det som sannsynlig at ranerne har visst om pokerarrangementet og planlagt ranet ut ifra det.

Holdt kontroll på grensen

Lomgård forteller videre at politiet har fått inn flere tips angående ranerne, men at han foreløpig ikke vil gå nærmere inn på det.

Da ranet ble meldt natt til torsdag, ble norske politistyrker sendt til grenseovergangen. Det har foreløpig ikke gitt noe resultat, men ifølge Bohusläningen er det norske politiet fremdeles oppmerksomme på grensen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere