*Nettavisen* Nyheter.

Norges flotteste hotell?

Marriott inntar Norge, men så veldig flott blir det kanskje ikke.

29.01.08 13:24

(SIDE2): Samtidig med at hotellkjeden Marriott lanserer sine nye prosjekter på Gardermoen, Kristiansund, Trysil og Hemsedal, spør vi hvor vi finner de flotteste hotellene i Norge.

To ulike favoritter
- Det finnes noen kremhoteller her i landet, men det er altfor få, sier Anton Granhus fra Hotellmagasinet.

Overfor Side2 har han plukket ut to favoritter, Engø gård utenfor Tjøme og Clarion Hotel Oslo Airport på Gardermoen.

- Hotellet på Engø velger jeg på grunn av en fantastisk kokk som jobber der. Samtidig er det både flotte rom og flotte omgivelser. Her finner man både freden og roen, mener Granhus.

Clarion på Gardermoen er valgt i henhold til konferanser og møter, for her er det ingenting å si på de profesjonelle facilitetene. Nærheten til hovedflyplassen spiller også inn. Det er nettopp et nytt flyplasshotell med 290 rom som nå planlegges av den gigantiske hotellkjeden. Innen utgangen av 2010 skal Marriott Hotel Oslo Airport stå ferdig.

Planene om å bygge nytt både i Hemsedal og i Trysil gjør at det blir både konkurranse og hotellkrig på de populære skidestinasjonene, mener Granhus.

Klikk på bildet for å forstørre.

Historiske eventyr
- Hotellene i Norge er gjerne sovemaskiner, men tar man seg tid og leter litt rundt på nett så finner man alltids noen oaser. Jeg er veldig glad i god mat og havner gjerne plasser hvor dette er et spesielt tilbud til gjestene.

Er man nysgjerrig på hva Norge har å by på, mener Granhus, det kan være en god start og søke opp Eventyrhotellene og De historiske hotell på nett.

- Selvsagt går det an å få seg en hyggelig overraskelse på et av kjedehotellene også, men de kunne nok strukket seg litt lengre. Driver du et hotell selv, så gir man nok litt mer for å gjøre gjestene fornøyde.

- Jeg ville gjerne hatt frem smilet. Det hjelper lite om hotellets portier smiler om ikke resepsjonisten behandler deg med samme positive innstilling, mener Granhus.

Han mener service er en del helhet ved å bo på et hotell og det gjelder særlig når oppholdet skal nytes.

Søk også etter hotell gjennom Michelin-guiden på nett.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Les også:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag