RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Cornelius Poppe (Scanpix)

Norman ble nabo med elskerinnen

Sist oppdatert:
I fjor flyttet statsråd Victor D. Norman inn i en tjenestebolig på Oslos beste vestkant - for å komme nærmere sin statssekretær og elskerinne.

Flyttingen fant sted på den tiden statsråd Norman - ifølge seg selv - hadde et hemmelig forhold til statssekretær Christine B. Meyer i Arbeids- og administrasjonsdepartementet.

- Vi ble betatt av hverandre, og etter hvert utviklet det seg til et kortvarig, intenst forhold, uttalte Norman nylig til VG. Resultatet av jobbflørten var at både han og sekretæren brøt sine ekteskap, og paret er fortsatt sammen.

- I en kort melding datert 6. mai 2002 går det fram at Norman ønsket å bytte leilighet. Denne henvendelsen ble ekspedert videre til riktig instans. Det er det jeg vet om den saken, bekrefter informasjonssjef Øyvind Østang ved Statsministerens kontor.

Ifølge Dagbladet var det Meyer som gjorde Norman oppmerksom på at en tjenesteleilighet i etasjen over hennes leilighet sto ledig. Statsråden bodde frem til i fjor vår i en regjeringsleilighet et annet sted i byen.

Meyer fratrådte som statssekretær i januar, men først rakk paret en lang rekke middager på byens beste restauranter der de spiste og drakk sammen med kolleger og forbindelser for så store beløp at Riksrevisjonen slo alarm. Ved mer enn 10 middager overskred regningene med klar margin statens maksimalsatser.

16. desember i fjor holdt Norman avskjedsfesten for Meyer. Regningen for festen i regjeringens representasjonsbolig kom på 33.000 kroner. Victor D. Norman framholder at det storslåtte selskapet også var avskjedsmiddag for departementsråd Ellen Seip og fungerende informasjonssjef Torny Aarbakke.

Tidlig på nyåret i år flyttet Meyer tilbake til Bergen, der hun tidligere jobbet sammen med Norman ved Handelshøyskolen. Men fortsatt bor Norman i den samme leiligheten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere