*Nettavisen* Nyheter.

Norsk lærer sex-tatt i Thailand

En nordmann (67) er arrestert i Thailand, mistenkt for å ha kjøpt sex fra en minst én ung gutt.

21.12.06 08:03

Det er den thailandske avisen Pattaya City News som forteller om hendelsen.

- Kjøpte sex
Sjefen for Pattayas turistpoliti beordret tirsdag arrestasjon av nordmannen etter at de mottok en anmeldelse fra en gutt. Den 67 år gamle nordmannen har vært etterlyst i forbindelse med en episode i april i år, hvor han skal ha betalt 500 Baht i bytte for seksuelle tjenester fra en ung gutt.

Nordmannen ble pågrepet i sitt bosted i sørlige Pattaya. Han er nå varetektsfengslet, og vil bli sittende i fengsel frem til han møter i retten.

Se Web-Tv her


Ungdomsskolelærer
Ifølge bt.no jobber 67-åringen til daglig som ungdomsskolelærer i Hordaland. Han skal tidligere ha innrømmet at han er pedofil. Politiet i Pattay frykter at 67-åringen kan ha forgrepet seg på en rekke mindreårige gutter.

- Vi vet ikke hvor mange unge gutter han har hatt et seksuelt forhold til, men vi frykter det kan være flere titalls. Han har tydeligvis skaffet seg nye gutter hele tiden, sier politiinspektør Thaweep i Pattaya til bt.no.

Nordmannen har ifølge politiet plukket opp mindreårige på homsebarer i Pattaya over lengre tid.

Ambassaden på saken
Utenriksdepartementet er informert om hendelsen.

- Vår ambassade i Thailand er i ferd med å sjekke ut denne saken nå. Det er det eneste jeg kan si, sier kommunikasjonsrådgiver Anders Rikter i Utenriksdepartementet til Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.