RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: norsk-tipping.no

Norsk Tipping vil melke flere kunder

Sist oppdatert:
Ønsker å satse på mer «moderne, interaktive spill».

Uansett hvilke begrensninger som blir sendt ut fra sentralt hold er det ikke til å unngå at nordmenn bruker milliarder av kroner hvert år på pengespill. Og nå vil Norsk Tipping kapre flere av de spillelystnes penger, skriver aftenposten.no

- Skal vi oppfylle vårt oppdrag fra myndighetene med å få spillelystne til å velge Norsk Tipping, må vi sørge for at vi tilbyr attraktive og ansvarlige spill, også interaktive, forklarer Peer J. Svenkerud, kommunikasjonsdirektør i Norsk Tipping.

Og han fortsetter:

- Dette handler ikke først og fremst om økonomi, men om behovet for regulering og kanalisering av en stadig økende og mer aggressiv markedsføring av produkter med større risiko for negative konsekvenser i form av spilleavhengighet.

Norsk Tipping får støtte fra sin eier Kulturdepartementet, etter at selskapet sendte en forespørsel tidligere i år.

I et brev fra departementet til Norsk Tipping, blir det ytret ønske om utvikling av nye nettbaserte spill. Departementet mener at dette kan bidra til å få kanalisert mer av spillingen inn mot spill som er underlagt norsk kontroll. Det er ikke avklart hvilke spilltyper det blir snakk om.

Les flere saker på NA24

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere