RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Politileder Grete Lien Metlid informerte tirsdag at de etterforsker saken som et drap.
Politileder Grete Lien Metlid informerte tirsdag at de etterforsker saken som et drap. Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)

Norsk-vietnameser funnet drept i P-hus i Oslo

Sist oppdatert:
Politiet i Oslo har innledet drapsetterforskning etter at en mann ble funnet død i en bil i et parkeringshus på Grønland natt til tirsdag.

– Omstendigheter, observasjoner og undersøkelser gjør at dette etterforskes som drap. Motivet er ukjent, sa seksjonssjef Grete Lien Metlid ved voldsavsnittet i Oslo politidistrikt på en pressekonferanse tirsdag.

I dette parkeringshuset ble mannen funnet.


Mannens identitet er ikke endelig bekreftet, men politiet har god grunn til å anta at det er en norskvietnameser i 40-årene bosatt i Oslo-området.

Det var i 1-tiden natt til tirsdag at politiet fikk melding om at en livløs mann satt i en bil i P-huset i Smalgangen på Grønland Torg.

En rekke avhør

Det er innledet ordinær taktisk og teknisk drapsetterforskning.

– Vi jobber aktivt både i Politihuset og ute og er i gang med en rekke avhør. Vi etterforsker dette som drap med en ukjent eller flere ukjente gjerningspersoner, sa Metlid.

Hun ønsket ikke å si noe om dødsårsaken, men bekreftet at det tirsdag pågikk obduksjon av avdøde.

– Vi vil ha inn tips og ønsker mer kunnskap om hva dette kan være. Vi er særlig interessert i observasjoner av det som kan være avdøde og hans bil noe før klokka 23, sa seksjonssjefen.

Politiet er interessert i alle typer observasjoner av mannen og bilen hans, spesielt fra klokka 22.30 mandag til klokka 1 natt til tirsdag, men også tips forut for dette tidsrommet.

BMW

Ifølge Dagbladet ble mannen sett død i bilen i parkeringshuset like før klokka 23 mandag.

Bilen er en BMW-modell og det er denne bilen politiet gjerne vil ha tips om. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere