RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norske foreldre fornøyd med skolen

Den norske skolen må tåle mye kritikk, men en ny undersøkelse gjennomført av TNS Gallup viser at én gruppe har merket lite til problemene: Foreldrene.

Et klart flertall blant foresatte og nære pårørende er tilfreds med skolen slik den er, viser tallene fra TNS Gallup. Både i grunnskolen og videregående er flere fornøyde enn misfornøyde, skriver Aftenposten.

- Resultatene i målingen samsvarer med våre erfaringer. Skolen nyter stor anerkjennelse hos norske foreldre, sier Loveleen Rihel Brenna, leder av Foreldreutvalget for grunnskolen (FUG).

Aller mest positiv tilbakemelding gis det på elevenes trivsel og klassestyrers oppførsel, omsorg og arbeidsinnsats, ifølge Aftenposten.

Undersøkelsen viser ellers at menn er mindre fornøyde enn kvinner med nesten alle forhold i skolen. De mener også at det stilles for små krav til elevenes egeninnsats.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere