RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norske kvinner krever god sex

Sist oppdatert:
Norske kvinner er de mest kravstore i Europa når det gjelder sex, viser en ny europeisk undersøkelse. Norske kvinner er også blant de mest optimistiske.

Over 50.000 kvinnelige lesere av magasinet Elle i alderen 24-35 år har svart på spørsmål om hva som er viktig i livene deres og om hvordan de vurderer sin egen situasjon. Undersøkelsen er utført av Sociovision i Paris.

91 prosent av de 500 norske kvinnene som har svart på undersøkelsen, oppgir at de trenger å bli seksuelt tilfredsstilt. Snittet i resten av Europa er til sammenligning 75 prosent.

Sex før ekteskapet viktig
75 prosent av norske kvinner mener også at sex før ekteskapet er helt nødvendig, mens 84 prosent mener troskap i parforholdet er viktig, skriver VG.

11 prosent av de spurte oppgir ifølge NTB at de ønsker å oppleve sex med begge kjønn.

Flest optimister
65 prosent av de norske kvinnene sier de ser optimistisk på Norges framtid, mens ni av ti sier de ser med optimisme på kvinners situasjon og sin egen situasjon de neste to årene.

Andelen norske optimister er mellom 10 og 20 prosent større enn Europa-gjennomsnittet, skriver Dagbladet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere