*Nettavisen* Nyheter.

Norwegian flyr som normalt

Flyseskapet Norwegian velger å fly som normalt uten å iverksette ytterligere sikkerhetstiltak til tross for den spente situasjonen som råder mellom den arabiske verden og alt som er norsk.

07.02.06 19:52

I en stadig mer tilspisset situasjon, der alt som er norsk kan være utsatt for mishagsytringer eller det som verre er, velger flyselskapet Norwegian å fortsette som om ingenting har skjedd.

- Vi velger å fly som normalt inntil myndighetene råder oss til noe annet, sier informasjonsansvarlig Anne Grete Ellingsen i flyselskapet Norwegian til iBergen.no.

Norwegian
Når situasjonen er slik at folk må gjemme unna flaggene sine i labile områder er det ikke lett å være flyselskap med navnet Norwegian malt over hele flykroppen.

- Vi har snakket om det, men ikke noe mer. Vi har så vidt luftet det. Vi er jo på sett og vis heldige som bare flyr i Europa, men samtidig er det klart at dette ikke er noe vi er spesialister på. Vi forventer at UD vil råde oss til hva vi skal gjøre om situasjonen krever at vi gjør noe annet enn det normale, men inntil det skjer blir det business as usual.

- Har dere tatt kontakt med PST eller andre for å forhøre dere om situasjonen?

- Nei, det er UD vi forholder oss til.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.