RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norwegian på vei til India og Hongkong

TIL ASIA: - Vi kommer til å fly til de store byene i Asia, for eksempel New Delhi og Hongkong, sier Bjørn Kjos.
TIL ASIA: - Vi kommer til å fly til de store byene i Asia, for eksempel New Delhi og Hongkong, sier Bjørn Kjos. Foto: Stian Lysberg Solum (NTB/Scanpix)
Norwegian-sjefen lanserte ideen under en snarvisitt i Visby i Sverige.

Visby (NTB-TT): Samtidig som Norwegian åpner tre USA-ruter fra London, varsler Bjørn Kjos at selskapet satser på å fly til India og Hongkong fra 2016.

– Det kommer om to år. Vi kommer til å fly til de store byene i Asia, for eksempel New Delhi og Hongkong. Og det blir ikke bare fra Stockholm, men fra flere europeisk byer, sier Kjos i et intervju med det svenske nyhetsbyrået TT onsdag.

Norwegian-sjefen lanserte ideen da han var på en snarvisitt i Visby der den svenske politiske eliten for tiden er samlet til den årlige Almedalsveckan. Senere på dagen reiste han videre til London og lanseringen av tre nye ruter til USA. Tross til dels store innkjøringsproblemer med selskapets Dreamliner-fly, ser han optimistisk på fremtiden.

– Det ser veldig bra ut, sier han og legger til at ikke tror det blir store problemer med forsinkelser fremover.

Til tross for tøff konkurranse i bransjen, er han også optimistisk på vegne av flyselskapene, men ikke uten forbehold.

– Jeg tror fremtiden er veldig lys, forutsatt at du har fly med lavt drivstofforbruk. Folk flyr jo bare mer og mer, men det gjelder å være effektiv, mener luftfartsgründeren. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere