RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ønsker kongen alt godt

Sist oppdatert:
Statsminister Kjell Magne Bondevik og politikerne på Stortinget sender kong Harald og resten av kongefamilien varme ønsker.

På vegne av Regjeringen og det norske folk sender jeg de varmeste hilsener til Kongen og hans familie. Vi håper alle at operasjonen vil gå bra, og vi ønsker Kongen god bedring. Kongen er i manges tanker og bønner.

Det skrev statsminister Kjell Magne Bondevik i en pressemedling mandag ettermiddag, etter meldingen om at kong Harald V skal gjennomgå en kreftoperasjon.

- Kronprins Haakon, som er regent under Kongens sykdom, har erfaring med å lede statsråd. Ut fra min erfaring er jeg trygg på at han vil fylle regentforpliktelsene på en utmerket måte, skriver statsministeren.

Stoler på ekspertene
Stortingets visepresident Inge Lønning (Høyre) legger vekt på at det er landets fremste eksperter som nå sier at kong Harald vil bli frisk igjen.

- Vi har alle fulgt med hva som har skjedd med Kongen de siste ukene. Det er selvfølgelig veldig leit at Kongen har fått en sykdom som krever rask behandling, men samtidig legger jeg vekt på at landets fremste eksperter sier at han vil bli frisk. Nå ønsker jeg alt godt for Kongen og hans familie, sier Lønning til TV 2 Nettavisen.

Glad for optimisme
Frp-formann Carl. I Hagen er også veldig glad for at legene er så optimistiske.

- Det er trist med sykdom, men det er meget bra at legene er så optimistiske i forhold til operasjonen. Jeg håper den går bra og ønsker selvsagt kongen og hans familie god bedring og lykke til, sier Hagen til TV 2 Nettavisen.

- Jeg ønsker kongen god bedring og håper at han raskt blir frisk, sier Ap-leder Jens Stoltenberg (bildet).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere