RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Næss jr. hjemme i Norge

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Kisten med Arne Næss jr. kom lørdag morgen til Norge fulgt av finansmannen og klatrerens etterlatte samboer Camilla Astrup.

Et privat jetfly tok av fra den internasjonale flyplassen Cape Town fredag kveld ved 20-tiden, og ankom Gardermoens GA-terminal lørdag morgen.

Prest Per Anders Nordengen, som er blitt spurt av familien om han kan forrette ved begravelsen, sier til VG at tidspunktet for bisettelsen ikke er fastsatt men at det tidligst blir førstkommende onsdag. Det er klart at bisettelsen vil finne sted i Ris kirke.

Arne Næss jr. hadde mange kjendisvenner fra inn - og utland og mange av dem er ventet å være til stede når han bisettes neste uke. Ikke minst er hans eks-kone Diana Ross ventet å være til stede sammen med de to sønnene hun og Næss har sammen.

Familien har drøftet om det skal være en lukket begravelse der bare de nærmeste er til stede, men dette er ikke endelig klart ennå. Programmet for bisettelsen legges opp i helgen, sier Nordengen.

- For meg er det viktigst at det blir en verdig seremoni for dem som Arne Næss har betydd mest for. Kjendisfaktoren må ikke overskygge det fatum at noen har mistet en far og en samboer, sier Per Anders Nordengen til VG.

(NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere