*Nettavisen* Nyheter.

Ny beskrivelse av haikeren

Foto: Sverre Holm-Nilsen (Nettavisen)

Kan ha mistet brillene i skogen.

Politiet i Asker og Bærum går ut med en detaljert etterlysning av mannen som haiket med en kvinnelig sjåfør mindre enn en time etter skuddene mot Hvalstad asylmottak i Asker.

Tidligere i uken oppfordret politiet mannen å ta kontakt. Mannen har ennå ikke meldt seg, og politiet går nå ut med en detaljert beskrivelse, melder Budstikka.

Norsk mann
Ifølge politiet skal mannen være norsk og ca. 50-55 år gammel. Han skal ha en kraftig kroppsbygning og være ca. 170-175 cm høy. Ansiktet skal være fyldig og rundt, og den mystiske haikeren skal ha en stor nese, skriver Budstikka.

Mannen skal ha en kortklippet herrefrisyre som er mer grått enn brunt hår. Håret skal være lenger oppe på hodet enn på sidene.

Skitne klær
Politiet sier at haikeren hadde på seg skitne mellomblå dongeribukser med beltet, og at buksen satt løst rundt livet. På overkroppen hadde mannen på seg en mørk blå pikètskjorte med krage og knapper i halsen.

Hadde mistet brillene i skogen
- Han opplyste til sjåføren at han hadde mistet brillene sine i skogområdet ovenfor Solstadlia, sier politiinspektør Einar Aas til Budstikka.

Mannen skal ha snakket med østlandsdialekt.

Størknet blod på halsen
Ifølge sjåføren skal ikke mannen ha båret på noe. Mannen skal ha vært noe oppskrapet på hendene og hadde størknet blod på halsen.

Han fortalte at han var fra området Holmen i Asker, sier Aas til avisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.