Gå til sidens hovedinnhold

Ny leder av Unge Høyre

Torbjørn Røe Isaksen (25) ble søndag morgen enstemmig valgt til leder av Unge Høyre.

- Velferdsstaten er den helligste kua i landet. Unge Høyre skal dra opp den store debatten om den sosialdemokratiske norske velferdsstaten. Norge er et land som lever på oljedop og staten er den største pusheren, proklamerer den nybakte lederen av Unge Høyre, Torbjørn Røe Isaksen overfor TV 2 Nettavisen.

Han brenner også for at 2005 skal bli en EU-valgkamp, og retter et spark til Høyre-leder Erna Solberg som han mener har blitt for myk i kantene i forholdt til å sette fart i EU-diskusjonen her til lands.

- Min tredje kampsak er at vi skal bli enda tøffere i forhold til moderpartiet og regjeringen. Det må tydeliggjøres at Høyre sitter i regjering for å drive Høyre-politikk. Det skylder partiet både velgerne og landet, for å si det litt svultstig, sier Torbjørn Røe Isaksen.

25-åringen fra Porsgrunn i Telemark har vært 1. nestleder i Unge Høyre i to år. Han har tidligere sittet som kommunestyrerepresentant for Høyre i Porsgrunn.

Med seg i sentralstyret får Røe Isaksen Torkild Solli Haukaas (23) fra Møre og Romsdal som 1. nestleder og Harald Victor Hove (21) fra Hordaland som 2. nestleder.

Reklame

Opptil 65 prosent på verdens beste bokser