RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny nedbørsrekord i Bergen

Bergenserne har hatt sju dager uten regn og snø siden november. I løpet av tre måneder har det falt over en meter og 38 centimeter nedbør i Bergen – og det er ny rekord!

I går ettermiddag ble tremåneders-rekorden fra 1986 slått. Den gamle rekorden var på 1372 millimeter nedbør. Den nye tremåneders-rekorden for Bergen lyder nå på 1388 millimeter – og fortsatt er det én dag igjen av januar.

Selv om det har regnet mye i Bergen i vinter, blir det neppe rekord i januar. Frem til i går kveld hadde det falt 463 millimeter nedbør i januar. Bergenserne mangler 15 millimeter på å slå januarrekorden, men en tørr natt sørger for at den neppe blir slått, melder Bergensavisen.

Selv om det også mandag drypper litt i Bergen, vil dette ikke påvirke januar-tallene. Ifølge meteorolog Magnus Anglevik vil denne nedbøren komme på februar-statistikken, melder avisa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere