RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny pågripelse etter Kvæfjord-drapet

(TV 2)
Sist oppdatert:
Politiet har pågrepet den andre personen som er siktet etter drapet på Kent Inge Robertsen (25) i Kvæfjord kommune i Troms.

- Det er pågrepet ytterligere en person i saken. Mannen i 30-årene er siktet, og vil bli fremstilt for varetektsfengsling i dag, sier operasjonsleder Svein Tore Engen ved Midtre Hålogaland politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

- Forlot hjelpeløs person
Dermed er nå to menn pågrepet og siktet etter drapet. Mannen som sist ble siktet, ble pågrepet ved 23-tiden søndag kveld.

- Han avga vitneforklaring i saken tidligere på dagen, men har ikke vært villig til å avgi politiforklaring som siktet, sier politiinspektør Merete Hessen.

Mannen er siktet for å ha forlatt en person i hjelpeløs tilstand, eller medvirkning til dette.

Ble funnet av turgåer
Det var fredag kveld at Kent Inge Robertsen (25) fra Harstad ble funnet død ved en skogsvei på Storfjord i Kvæfjord kommune i Troms. Han ble funnet av en kvinnelig turgåer i 50-årene, og politiet slo like etterpå full drapsalarm.

Natt til søndag ble en 37 år gammel mann, også fra Harstad, pågrepet og siktet i saken. Han er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge, eller medvirkning til dette. Vedkommende nekter for å ha noe med drapet å gjøre.

Også han vil bli fremstilt for varetektsfengsling mandag.

Kan pågripe flere
Men ikke nok med det. Politiet opplyser i en pressemelding mandag morgen at de ikke utelukker at flere personer vil bli siktet etter drapet.

- Det kan ikke utelukkes flere pågripelser i saken, sier Hessen.

TV 2 Nettavisen følger saken

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere