RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Il. foto: Forsvaret)

Ny sprekk i Forsvaret

Sist oppdatert:
Forsvarets logistikkavdeling (FLO) varsler et underskudd på over en halv milliard kroner i år.

Generalmajor Arne Dahlberg har ledet den suverent største avdelingen av FLO, Driftsdivisjonen, som ifølge egne beregninger går mot et underskudd på minst 543 millioner i år, skriver Dagsavisen.

Dahlberg har ifølge avisen varslet forsvarsledelsen om budsjettsprekken.

Forsvarsminister Kristin Krohn Devold, som har ansvaret for Forsvarsbudsjettet, vil ikke kommentere underskuddet i FLO. I en e-post svarer statssekretær Bård Glad Pedersen (H) på vegne av forsvarsdepartementet at departementet blir holdt løpende orientert om utviklingen i FLO og Forsvaret for øvrig i etatsstyringsdialogen.

- Forsvarssjefen er pålagt å sette i verk en rekke tiltak for å forbedre økonomistyringen, og vi forutsetter at budsjettet for i år overholdes, skriver Glad Pedersen.

Sprekken blir kjent bare et halvt år etter at tidligere sjef for FLO, Erik Hernes, fikk sparken av forsvarsminister Kristin Krohn Devold for budsjettoverskridelser.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere