RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny tur til Spania for å finne drapssiktet

Foto: Privat
Politiet i Butt-saken vurderer å reise for å pågripe den tredje siktede.

Politiet drar trolig til Spania i løpet av få dager for å komme nærmere en pågripelse av den tredje personen som er siktet for drapet på Zahid Mahmood Butt (54) i Stavanger.

Etterlyst
Mannen er etterlyst gjennom Interpol i hele Schengen-området og i Pakistan, og er nevø av Butts siktede svoger Mirza Ghulam Hussain (57) og fetter av niesen Uzma Mubeen Hussain (33), melder Stavanger Aftenblad

Torsdag fant politiet et nedgravd bak huset til Hussain. Politiet har ennå ikke fått en endelig identifikasjon, men det er trolig Butt som er funnet. Likfunnet styrker saken mot de tre siktede.

Nekter kjennskap til saken
Den siktede svogeren og niesen har familie i Spania og Portugal og politiet ønsker å avhøre flere av dem. Politiet vil ikke bekrefte overfor Aftenbladet at de er på vei til Spania, men understreker at det er aktuelt med en ny tur dit.

Nevøen var på besøk i Lagårdsveien dagene før Butt forsvant og reiste samme dag Butt sist ble sett. Han har i tidligere avhør nektet for å ha noe med forsvinningssaken å gjøre.

I varetekt
Både Mirza Ghulam Hussain og Uzma Mubeen Hussains har vært varetektsfengslet siden slutten av september i fjor. Først ble de siktet for å ha avgitt falsk forklaring til politiet, og i oktober ble begge to siktet for drapet på Butt. De nekter for å ha kjennskap til saken og stiller seg uforstående til gårsdagens likfunn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere