RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ny vitneobservasjon av Svorkmo

Sist oppdatert:
Et vitne har observert en mann tidlig 1. nyttårsdag som kan være Fred Alexander Svorkmo (21). Politiet er interessert i flere tips i saken.

Et vitne har henvendt seg til politiet i Søndre Buskerud med en observasjon som er gjort av mann på gangvei langs E134 tidlig 1. nyttårsdag. Dette kan være den savnede Fred Alexander Svorkmo (21).

- Vitnet så mannen gående oppover en bakke på en gangvei ikke langt fra Kongsberg sykehus 1. nyttårsdag klokken 07.19 om morgenen. Mannen gikk i retning Drammen, så dette kan ha vært Svorkmo som var på vei hjem fra Kongsberg, sier operasjonsleder Torstein Hagen i Søndre Buskerud politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Trolig omkommet
Tidligere torsdag sa politiet at de nå antar at den savnede Fred Alexander Svorkmo (21) har omkommet. Et femtitalls personer fra politiet og sivilforsvaret fortsetter letingen etter 21-åringen på dagtid.

- Vitneobservasjonen gjør at vi vil konsentrere oss om dette området når vi gjenopptar søket i morgen, sier Hagen.

Tidligere har letingen foregått i Kongsberg og i Drammen, samt i store deler av strekningen mellom byene.

- Dagens vitneobservasjon gjør at vi er svært interessert i å komme i kontakt med andre personer som kan ha passert eller oppholdt seg langs E134 i nærheten av Kongsberg sykehus, sier Hagen.

Han ber eventuelle vitner melde seg på telefon 99212072 eller til sitt lokale politidistrikt, telefon 02800.

Var i Oslo
Svorkmo forsvant 1. nyttårsdag etter å ha feiret nyttårsaften sammen med en kamerat i Oslo. De to skilte lag ved Galleri Oslo. Derfra tok 21-åringen bussen hjemover.

Politiet har tidligere mottatt vitneobservasjoner av Svorkmo i Kongsberg i 06-tiden 1. nyttårsdag. De har foreløpig ikke mistanke om at han har vært utsatt for noe kriminelt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere