RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Jon Eeg / NTB / SCANPIX

Nybakt tvillingmor narkotatt

Sist oppdatert:
Knappe seks uker etter at hun fødte tvillingene, ble hun arrestert for oppbevaring av narkotika til en gateverdi på flere millioner kroner.

(iOslo.no) Den 25 år gamle kvinnen ble tatt sammen med sin mann (34) for oppbevaring av 25 kilo amfetamin. Strafferammen er 15 års fengsel.

I november i fjor ble en pengekurer tatt på Gardermoen. Han var på vei ut av landet med flere hundre tusen kroner som stammet fra narkokriminalitet. Etterforskningen av saken førte direkte til ekteparets leilighet i Oslo, skriver Dagbladet.

Tvillingene blir tatt hånd om slektninger. Ekteparet har sittet i varetekt siden slutten av november, og er foreløpig varetektsfengslet frem til fredag. Borgarting lagmannsrett har forkastet et kjæremål fra kvinnen om å bli løslatt. Flere rettsinstanser mener det er fare for bevisforspillelse om ekteparet slipper ut.

Kvinne nekter straffskyld, mens ektemannen erkjenner delvis straffskyld. Mannens forsvarer mener det er et uforholdsmessig inngrep med varetektsfengsling.

- Dette på grunn av de meget spesiell omstendighetene, og at ekteparet etter min mening har en perifer rolle i saken, sier advokat Per Sjong Larsen til Dagbladet.

Les flere saker på iOslo.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere