RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nye stemmer i Kanal 24

Sist oppdatert:
Lisa Tønne, Christian Vennerød, D'sound og Svein Tore Bergestuen vil prege Kanal 24s nysatsinger denne vinteren.

Programsjef Jan Erik Pedersen legger i disse dager siste hånd på programkabalen. Økt satsing på barne- og ungdomsprogrammer, program for det flerkulturelle Norge og de «nye» eldre skal møte kanalens konsesjonskrav:

- Vi har jobbet over tid, og har vært takknemmelige for å ha fått denne tiden. For oss har det vært viktig å ikke komme frem til lettvinte løsninger for å svare på et minimum av konsesjonsforpliktelsene, men faktisk få på plass programmer med kvalitet. Selv om noen av temaene kanskje kan oppfattes som smale, ønsker vi å gi dem bredere appell, sier radiosjef Jan Erik Pedersen i Kanal 24 i en pressemelding.

Nye på laget i forbindelse med satsingen er blant annet Lisa Tønne, Mikkel Gaup, Lars Eikanger, Svein Tore Bergestuen og D'sound.

Lisa Tønne skal sammen med Sarah Natasha Melbye lede et nytt program for og om innvandrere i Norge, mens Mikkel Gaup skal gi oss daglige innblikk i den samiske levemåten anno 2005. Christian Vennerød har tatt på seg oppgaven å lede et program for de "nye eldre", mens gruppa D'sound er på luften med et program om soul og funk. Svein Tore Bergestuen, tidligere kjent fra debatt- og aktualitetsprogrammer på P4 og TV Norge, skal samle lyttere og gjester til en samtalestund om moral, etikk og livssyn i 2005.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere