RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: POLITIET

Nye tips om Furuset-drapet

Sist oppdatert:
Politiet har mottat seks-syv ferske tips fra publikum etter at de gikk fredag ut med en etterlysning i forbindelse med drapet på Meta Øverli (75).

FØLG UTVIKLINGEN PÅ MOBIL

Vet du noe om denne saken? Tips oss på NATIPS til 1984 eller påvaktsjef@nettavisen.no

- Tipsene er alt fra observasjoner av personen vi var ute etter, til folk som hadde vekslet penger forskjellige steder, sier politiførstebetjent Finn Abrahamsen til TV 2 Nettavisen.

Politiet etterlyste fredag en mann i 30-årene, som har blitt observert i samtale med Meta Øverli den siste kvelden hun var i live, torsdag 6. april.

Politiet synes en del av tipsene er såpass interessante at de vil bli fulgt opp.

Video
Lørdag går politiet gjennom videoene fra Furuset for å se om den 75 år gamle kvinnen er synlig på noen av opptakene.

Den etterlyste mannen ble først sett i samtale med Meta Øverli. En time senere ble en mann med samme utseende observerte, bærende på en pose med mynter.

Mannen i 30-årene er rundt 170 centimeter høy, mørkhåret og med øst-europeisk utseende. To vitner så mannen snakke med Øverli på Furuset senter om kvelden torsdag 6. april.

Var pågående
I 19-tiden samme dag ble det observert en mann opp på bussterminalen i Oslo med en bærepose full av 20 kroners-mynter. Vitners beskrivelser av mannen stemmer overens med beskrivelsene av mannen som ble observert på Furuset senter litt tidligere på kvelden.

Abrahamsen understreker at det ikke nødvendigvis er samme person som først ble observert i samtale med Meta Øverli på Furuset senter og som senere gikk inn på ekspressbussen til Hønefoss.

Spilleautomater
Meta Øverli (75) ble funnet drept i sin leilighet på Høybråten i Oslo fredag 7. april.

Den drepte kvinnen spilte svært mye på automater på Furuset senter. Politiet har tidligere fortalt at kvinnen ofte bar pengegevinstene hjem i en plastpose.

Politiet ønsker fortsatt å komme i kontakt med flere vitner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere