RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nye undersøkelser av barselavdeling ved Sørlandet sykehus

Fylkeslegen i Vest-Agder har startet nytt tilsyn på barselavdelingen ved Sørlandet sykehus i Kristiansand, etter at en gransking avdekket flere bekymringsverdige forhold ved avdelingen.

I september i fjor døde en nyfødt baby i moren sin seng på sykehusets barselavdeling. Hendelsen førte til at det ble opprettet en gransking av barselavdelingen, som varslet om flere bekymringsverdige forhold, blant annet knyttet til bemanning, melder NRK.

– Vi har fått noen bekymringspunkter som vi ønsker å avklare. På den måten vil vi sikre at ting er i orden. Vi skal kunne si til publikum hva vi tenker og hva vi vet sykehuset gjør for å rette opp i ting som ikke var bra, sier fylkeslege Geir Stangeland.

Fylkeslegen skal undersøke rutiner knyttet til oppfølging av mor og barn etter fødsel, sikring av utskriving og overføring til kommuner.

Sørlandet sykehus ønsker ikke å kommentere saken mens granskningen pågår. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere