RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nyt solen mens du kan

Sist oppdatert:
Det er nå strålende solskinn over store deler av Sør-Norge. Men et lavtrykk er på vei.

(iBergen.no) : – Det ser svært lovende ut for første del av dagen i dag. Vi venter fint vær i nesten hele Sør-Norge i dag. På Vestlandet vil temperaturen komme opp i 7-8 grader. Men det vil skye til ut på ettermiddagen, spesielt på Vestlandet, og i kveld blir det regn og yr, sier meteorolog Frode Håvik Korneliussen hos Storm Weather Center til iBergen.no.

Sjekk været der du bor

Godværet skyldes en høytrykksrygg som passerer over store deler av den sørlige landsdelen akkurat nå. Men i ettermiddag kommer en lavtrykksfront inn fra vest, og gir en fuktig kveld og en særdeles grå søndag.

– Morgendagen blir skikkelig grå, med mye skyer og en god del nedbør, som går over til regnbyger ut på dagen, sier meteorologen.

– Det blir med andre ord skikkelig vått på Brann Stadion i morgen kveld?

– Tja, forhåpentligvis har det verste passert til da. Men Brann pleier jo vinne når det regner, så det skulle jo bare være en fordel, humrer Korneliussen.

I den nordlige landsdelen ligger det an til å bli verken fugl eller fisk i helgen. Snøværet i Trøndelag ventes å gi seg utover dagen, og det vil gå over til en rolig værtype i hele Midt- og Nord-Norge.

– Vi venter lite nedbør, noen gløtt av sol og ellers forholdsvis skyet i den nordlige delen av landet, sier Korneliussen.

Har du tips el. bilder til iBergen.no? Send mail, eller MMS "IB" til 1984

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere