RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt blodfunn stammer fra savnet småbarnsmor


SAVNET: Småbarnsmoren Janne Jemtland har vært savnet siden forrige fredag.
SAVNET: Småbarnsmoren Janne Jemtland har vært savnet siden forrige fredag. Foto: Politiet
Sist oppdatert:
Politiet får bistand fra Kripos i forsvinningssaken i Brumunddal.

Lørdag ble det gjort et nytt blodfunn under letingen etter savnede Janne Jemtland (36), og nå bekrefter analysen at blodet stammer fra kvinnen.

«Politiet har fått resultatet fra analysen fra Oslo universitetssykehus som viser at blodet som ble funnet ved det andre funnstedet ved Lillehaugvegen i Brumunddal tilhørte Janne Jemtland», skriver Innlandet politidistrikt i en pressemelding søndag ettermiddag.

Les også: Nytt blodfunn under letingen etter savnet kvinne i Brumunddal

- Bistand fra Kripos

Jemtland, som har vært savnet siden 29. desember, er fortsatt savnet.

«Vi etterforsker saken bredt med bistand fra Kripos. Det er satt i gang ytterligere undersøkelser i området, blant annet utvidet søk etter savnede med bistand fra Sivilforsvaret», står det videre.

Politiet fortsetter med rundspørringer i området for å kartlegge savnedes bevegelser, og de ber involverte eller de som har vært i området om å melde seg.

Les også: Politiet etterlyser savnet småbarnsmor

SØKER: Sivilforsvarets telt og en politibil i Fagerlundvegen i Brumunddal lørdag ettermiddag. Blodspor funnet i området er bekreftet å stamme fra 36 år gamle Janne Jemtland som har vært savnet siden 29. desember.

Funnet ved bilveier

De to funnstedene av blod er begge ved bilveier, og ligger geografisk sett relativt nært hverandre. Dermed ble søkeområdet noe utvidet for politifolkene og sivilforsvarsfolkene som søkte lørdag kveld.

Politiet har tidligere uttalt at en av teoriene de jobber ut ifra er at Jemtland har blitt påkjørt.

At blodsporet som ble funnet først tilhørte den savnede kvinnen, gjorde at politiet etterforsket saken som en kriminalsak og ikke en forsvinningssak.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere