RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt fengslingsmøte for 29-åringen

Den 29 år gamle butikkeieren i Oslo som er siktet i forbindelse med Stavanger-ranet, blir fredag morgen framstilt for ny varetektsfengsling.

I forrige uke ble 29-åringen varetektsfengslet i fire uker, sammen med en 47-åring fra Oslo. 29-åringen påkjærte kjennelsen, og onsdag ga Gulating lagmannsrett mannen medhold.

- Jeg er selvfølgelig fornøyd med Gulatings avgjørelse, sier mannens forsvarer, advokat Karen Forbrigd, til NTB. Hun påkjærte kjennelsen på grunn av saksbehandlingsfeil.

- Årsaken er at politiet holdt tilbake viktige dokumenter i saken. Disse dokumentene forventer jeg at jeg får innsyn i før et nytt fengslingsmøte, sier Forbrigd.

De to Oslo-mennene er siktet for grovt ran eller medvirkning til grovt ran i forbindelse med ranet på Norsk Kontantservice i Stavanger 5. april.

47-åringen er grunnlegger av butikken SpyShop i Oslo som selger utstyr for blant annet overvåking og avlytting. 29-åringen er nåværende eier av butikken. De to ble pågrepet etter at politiet ransaket forretningen i forrige uke.

(NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere