*Nettavisen* Nyheter.

Offer jaget ranere

En mann som fredag ettermiddag ble ranet etter at han hadde vært i banken på Lillestrøm og tatt ut 60.000 kroner, tok selv opp jakten på ransmennene og stanset dem på en orginal måte.

26.03.04 18:58

- Vi har pågrepet tre chilenere som er mistenkt for å stå bak ranet av mannen. Den ene av de tre ankom Norge torsdag, sier operasjonsleder Bjørn Jahr i Romerike politidistrikt til NTB.

Det var fredag formiddag at en mann kjørte til banken på Lillestrøm og tok ut et større kontantbeløp.

- Da han satte seg i bilen for å kjøre, oppdaget han at det ene hjulet var punktert. Han kjørte da inn på en bensinstasjon, der tre personer skal ha ranet ham for pengene, opplyser operasjonslederen.

Truet med kniv
Ranerne stakk av i bil på riksvei 159 i retning Lørenskog.

- Mannen var ikke akkurat fornøyd med å bli ranet, så han satte etter i sin egen bil. Ved avkjøringen til Kloppaveien i Lørenskog lyktes det ham å stanse bilen ved å kjøre inn i den bakfra, sier Jahr.

De tre personene i bilen skal deretter ha truet offeret med kniv. Mannen fikk imidlertid raskt hjelp av familiemedlemmer som arbeidet i nærheten, og folk fra brannvesenet. Da politiet kom til stedet pågrep de tre menn på henholdsvis 33, 32 og 30 år. Ransutbyttet ble funnet på den ene av dem.

Politiet ble varslet om ranet og biljakten klokken 14.52.

(NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.