RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Offiser onanerte foran 14-åring

Sist oppdatert:
Etter langvarig sex-chatting, møtte 35-åringen jenta på en skole. Der skal han ha kastet seg over henne.

BERGEN TINGRETT (iBergen.no): Mannen, som arbeider som offiser i militæret i Bergen, benektet for å ha tafset på den da 14 år gamle jenta, men innrømmet at han hadde blottet seg og onanert for henne via web-kamera.

Skuffet på første møtet
Kontakten mellom tenåringen og den voksne mannen oppsto på BA's chatteside på internett. De to hadde snakket sammen i flere uker, da samtalene begynte å dreie seg om sex. Etter hvert avtalte de at han skulle ta med hasj og møte henne og en venninne ved en butikk i Bergen. Da de kom dit sammen med to guttevenner, ble mannen skuffet.

- Jeg hadde kanskje litt sex i tankene da vi møttes, innrømmet 35-åringen under rettssaken onsdag.

Kastet seg over henne
Andre gangen de møttes skal han regelrett ha kastet seg over den 14 år gamle jenta og kysset henne mens han befølte henne i skrittet. Ifølge påtalemyndigheten kom hun seg bort fra ham før han fikk fullført et samleie med henne. Offiseren benektet denne påstanden i retten og mente hun hadde en tendens til å hallusinere og lyve.

- Det har aldri vært fysisk kontakt mellom oss, med unntak av en gang jeg kløp henne i låret. Da ble hun redd og løp ut av bilen min. Jeg forstår ikke hvorfor hun anklager meg for dette, sa 35-åringen.

- Alder bare et tall
Men det han ikke kunne nekte for var blottingen og onaneringen via web-kamera. Politiet har omfattende bildebevis som ikke levner noen tvil om offiserens aktiviteter.

- I utgangspunktet er alder bare et tall og man kan være moden for alderen. Jeg visste at hun var 14 da vi chattet, men da jeg senere forsto at hun var for barnslig, avbrøt jeg kontakten, forklarte mannen.

Viste nakenbilder
I løpet av høsten 2004 skal de ha mistet kontakten, men ifølge mannen ble han i desember oppringt av flere rasende venner og familiemedlemmer av jenta. Hun var blitt innlagt på psykiatrisk sykehus, noe han fikk skylden for. Senere samme måneden ble han anmeldt av jentas mor.

- Venninnen hennes fortalte at han fortsatt tok kontakt med henne og etterlyste min datter, som var på sykehus. Hun viste meg også nakenbildene han hadde sendt henne, sa jentas mor i sin vitneforklaring.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere