RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Offiserene i opprør

Det er full splid mellom Norges Offiserforbund og konsernledelsen i Forsvarets logistikkorganisasjon.

Norges Offisersforbund (NOF) og de andre arbeidstakerorganisasjonene forlot i dag et møte med konsernledelsen i Forsvarets logistikkorganisasjon (FLO) i protest.

- Nedbemanningen i FLO vil nå kunne ta lengre tid enn forutsatt og påføre Forsvaret ytterligere utgifter, advarer de ansattes organisasjoner i en pressemelding

De anklager FLO for å unnlate og følge gjeldene lover og avtaleverk i den siste runden med nedbemanning.

Arbeidsgiver unnlater å følge Arbeidsmiljøloven, Tjenestemannsloven og Hovedavtalene i Staten for å presse igjennom en raskere omstilling i Forsvarets Logistikkorganisasjon, hevder de ansattes organisasjoner.

Uforsvarlig
- FLO gjennomfører en uforsvarlig personellprosess i omorganiseringen. Alle organisasjonene har påpekt dette gjentatte ganger uten at det har blitt tatt alvorlig. Kvaliteten på det grunnlaget som nå er ute til lokal behandlig i Forsvaret er alt for dårlig, og det er stor risiko for at personellets rettigheter ikke blir ivaretatt, heter det i pressemeldingen fra arbeidstakerorganisasjonene.

BFO, NTL, FSTL, NITO, NOF, Akademikerne og Fellesforbundet krevde at nedbemanningsprosessen i nye FLO blir forlenget med minimum 2 måneder.

Organisasjonene forlot dagens møte etter at ledelsen i FLO avslo å imøtekomme kravet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere